Показателите от заболеваемостта в Русия от коронавирусната инфекция свидетелстват за

...
Показателите от заболеваемостта в Русия от коронавирусната инфекция свидетелстват за
Коментари Харесай

Здравното министерство на Русия: Властите вземат мерки за предотвратяване на трета вълна на COVID-19

Показателите от заболеваемостта в Русия от коронавирусната зараза свидетелстват за възможна трета вълна от разпространяването на вируса в Русия. Това съобщи през днешния ден заместник-министърът на опазването на здравето Татяна Семьонова, представена от ТАСС.

По думите й втората вълна е траяла и при започване на тази година, само че данните в този момент " разрешават да се приказва за трета вълна ". Тя означи, че управляващите вземат нужните ограничения да не позволен това и изрази вяра, че " до месец-месец и половина " страната ще добие " популационен (колективен) имунитет ". Ако това стане, " ще можем да приказваме за затихване на коронавирусната зараза ", сподели Семьонова. Същевременно заместник-министърът призна, че в някои елементи на страната и доста огромни градове опасността от заразяване е към момента огромна.

По данни на федералния действен щаб в Русия до момента са били регистрирани 4 536 820 случая с ковид. Възстановилите се възлизат на 4 155 996, а умрелите с диагноза КОВИД-19 са 98 442, заяви ТАСС.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР