Показателите на България бяха толкова добри, че нас ни приеха

...
Показателите на България бяха толкова добри, че нас ни приеха
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ си имаме премиер, по-добър от мене няма. И Меси и на възраст, ама като влезе и вкарва

Показателите на България бяха толкоз положителни, че нас ни одобриха в Европейския банков съюз. Сега нашето място към този момент е заето от Хърватия, Румъния и Гърция. Казвам го с огорчение, тъй като преди 2 година бяхме преди тях. Лидерите на Европа идваха, с цел да видят по какъв начин се оправяме с защитата на границата. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща на младежите на партията във Враца.

2 година безвремие, опити. Тотален удар в системата на Министерство на вътрешните работи, единствено чистки доведоха до този резултат, сподели още Борисов. Той изясни, че ГЕРБ не са съгласни да се насочат контраудари против Нидерландия. Трябвало най-бързо да се направи държавно управление. Румъния не ни е отговорна, това което споделя премиера на Холандия е безспорна истина, сега границата ни е разграден двор, сподели още Борисов. Той изясни, че това е един от най-големите донори в Европейски Съюз и било обикновено да желаят " ред, правда и правдивост и да се пази добре границата ". В Австрия пък имало 75 хиляди мигранти. Канцлерът споделя - от кое място пристигнаха? А знаете, че те като отидат в центровете там, споделят от кое място са минали, сподели още той.

Да арестуваш пиарката на една партия пред детето ѝ. В Холандия такова нещо коства главата на държавното управление. Те пристигнаха и гледаха. Това не е правова страна, сподели още Борисов.

Изходът е неотложно държавно управление с къс период. Има вид да се направи и с първия мандат, и с втория, и третия, единствено би трябвало воля и правила, сподели още Борисов.

Бонус от 50 депутата за първата партия в Гърция. Това ти дава съображение незабавно да отидеш и да предлагаш държавно управление. Прагът на влизането в Народното събрание. Имаме ли изгода от 7-8-9 партии. Ние като първа политическа мощ по какъв начин можем да създадем държавно управление - единствено на малцинство. ГЕРБ си имаме министър председател. По-добър от мене няма, колкото и нескромно да звучи. Правителство на малцинството едва ли е най-хубаво. И Меси и на възраст, но като влезе и вкарва, сподели Борисов.

Премиер си имаме, мисля, че по-добър от мен няма. Такова държавно управление на малцинството едва ли е най-хубавото за непоклатимост и съгласие. Още не е узрял политическият ни хайлайф. Вторият вид е въпреки всичко да излъчим министър председател, който да мине... Можещ, компетентен и гарантиращ, че ще ви изведе от рецесията - това съм аз. Или различен министър председател, който да им даде опция да не се обвързват с нас по този начин. Той да може да подпише един честен документ с другите партии, с който да излезе пред Народното събрание и да минем зимата. Всичко останало е див популизъм, съобщи Борисов, представен от 24 часа.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР