Показанията на таен свидетел по делото за убийството на Димитър

...
Показанията на таен свидетел по делото за убийството на Димитър
Коментари Харесай

Таен свидетел разкри, че не Бизюрев е нанесъл фаталния удар в лицето на Митко

Показанията на скришен очевидец по делото за убийството на Димитър Малинов от Цалапица разкриват нови и значими условия от съдбовната нощ. Въпреки изказванията на братята близнаци Борислав и Валентин Динкови, че не са взели участие в нанесения побой, се оказва, че това е по-скоро защитна теза. Свидетелят беше разпитан през днешния ден по специфична процедура и единствено в наличие на арбитър. Това стана в следобедните часове, откакто мина очната ставка сред очевидецът Гунчев и Бизюрев и разпитите на още 4 лица, вписани в кориците по делото. Разпитите обаче не бяха прочетени пред публицисти, поради секретната процедура. Те обаче бяха възложен на майката на убитото момче - Атанаска Бакалова, която откакто прочете разпита,  се разплака в правосъдната зала, съобщи.

“Днес съумях да схвана кой е нанесъл ударите в лицето на моя наследник. Това беше информацията, която ни даде тайният очевидец, за което съм признателна и се надявам в този момент тази неточност, която беше направена от прокуратурата да бъде поправена. Трябва родителите им да бъдат доведени за разпит и да се разбере какви са били техните дейности, по какъв начин са помагали, тъй като те са помагачите в цялата история. Друг човек е блъснал Димитър в лицето! Това, което споделя очевидецът, че Рангел и Борислав са били дружно в онази вечер. ”

На въпрос някой от двамата близнаци ли е нанесъл удара, тя отговори- “Да, един от двамата близнаци ”.

Днес очевидците, които бяха планувани - родителите на двамата близнаци и лице на име Нели Копринкова, още веднъж не се явиха в съда, с цел да бъдат разпитани.

Съдията разпореди те да бъдат наложително доведени на идващото съвещание.

Рангел Бизюрев е изправен пред съда за жестокия побой на 20 юли м.г., който е дипломиран в обвинителния акт като съзнателно ликвидиране на Димитър Малинов. Борислав и Валентин Динкови са с обвиняване за персонално укривателство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР