Показахме, че заедно можем да обуздаем амбициите на ДПС. Вчера

...
Показахме, че заедно можем да обуздаем амбициите на ДПС. Вчера
Коментари Харесай

Копейкин: Чакаме третия мандат, има шанс да стане

„ Показахме, че дружно можем да обуздаем упоритостите на Движение за права и свободи. Вчера дружно го направихме – всички политически партии, които по време на акцията говорихме, че би трябвало да бъдат държани отвън ръководството ГЕРБ и Движение за права и свободи “, това заяви лидерът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Ако тези партии защитят своите позиции и в Народното събрание, изобщо не е невероятно да има държавно управление с третия мандат “, съобщи той в утринния блок на Нова телевизия.

„ Никога не сме били изолирани. Нямаше парламент в последните три национални събрания, в които да не са търсени диалози с нас. Ние сме били търсени за поддръжка, в това число от Политическа партия, когато управляваха 2022 година “, акцентира Костадинов.

Според него опцията за държавно управление с третия мандат е мъчно осъществима, само че не невъзможна.

По отношение на това на кого президентът Румен Радев ще връчи третия мандат Костадинов посочи, че „ Възраждане “ е единствената опозиционна партия, която не е взела участие в ръководство и стои „ безусловно монолитна “.

„ Със Слави Трифонов нямам контакт. За Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия важи какво схващат те под експертен кабинет “, съобщи Костадинов.

„ Ако схващат обединяване на тези пет политически обединения – без ГЕРБ и Движение за права и свободи, няма никакъв проблем да седнем и да беседваме въз основата на нашите правила и цели, които сме защитавали по време на акцията “, изясни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР