Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка и

...
Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка и
Коментари Харесай

Бурназов, треньор във ватерполния „Комодор”: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка

Показахме, че сме подготвени да влезем в първата четворка и да приключим годината уместно. Това разяснява след миналия трети кръг във ватерполния хайлайф при 13-годишните треньорът на гениите от „ Комодор ” Константин Бурназов.

На басейн „ Диана ” в София варненци записаха две победи и две загуби. Комодорци се поздравиха с триумф против тимовете на КПС „ Варна ” и „ Ботев-Враца ” надлежно с 13:12 и 13:9. Те изгубиха от бургаския „ Черноморец ” – 14:17 и от столичния „ Славия ” – 12:20.

„ Забелязват се съществени пропуски във връзка с отбраната, които ще се постараем да поправяме в идващия стадий. Това е главната причина, заради която успяхме да надделеем единствено в два от четирите си мача. Отново желая да благодаря на състезателите за труда, който поставят всекидневно и за голямото предпочитание за победа във всеки един миг от мачовете ”, разяснява Бурназов.

„ Третият кръг от шампионата за възраст U 13 бе изигран сполучливо, макар обстановката, в която се намираме сега. Благодарим на БФВТ за бързото разрешаване на пропуските във връзка с съдийските неналичия и най към този момент на делегата на шампионата Георги Ангелов. Надяваме се в най-скоро време да бъдат взети ограничения, с цел да се реши казуса със сидийските лица и да има по-опитни рефери, които да водят срещите от държавното състезание ”, заключи наставникът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР