Показахме, че има пет депутати с морал и съвест. Аз

...
Показахме, че има пет депутати с морал и съвест. Аз
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Чухме как беше разобличен Слави Трифонов за всички неистини

Показахме, че има пет депутати с морал и съвест. Аз мисля, че ще има и повече, по този начин пред Българска национална телевизия депутатът от ”Продължаваме Промяната” Настимир Ананиев разяснява решението на петима депутати от ”Има подобен народ” да изоставен редиците на партията си и да поддържат държавното управление.
Важното е, че през днешния ден чухме по какъв начин беше изобличен господин Слави Трифонов за всички лъжи, които сподели във вчерашното си изявление по радио " Дарик ".

" Това изявление предизвика множеството от тези хора, може би, да вземат финално тяхното решение ", съобщи Ананиев.

По думите му сега се води борба за България и в този момент е значимо всеки на коя страна ще застане. Дълг на всеки един депутат е да работи за България.

Ананиев прикани народните представители, които имат морала и съвестта, да поддържат промените, които са заложени. Много ясно сме показали целите си - бюджет, закон за КПКОНПИ, подкрепяне на бизнеса и законопроекти, които до момента са бавени по разнообразни аргументи, добави той.

Според зам.-председателя на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров няма нищо изненадващо в протичащото се през днешния ден, защото тези процеси зреят от дълго време.

" В Народното събрание групата на " ИТН " показваше признаци на различност и по време на гласувания, и в разнообразни заявления, и редица други неща, тъй че аз персонално не съм сюрпризиран от този ход. Чутото от конференцията на Радостин Василев е много стряскащо като констатации ", означи той.

Зафиров акцентира, че от изнесената на брифинга информация излиза наяве, че повода за решението на Слави Трифонов да отдръпна министрите си и да напусне обединението е само и единствено власт и пари. Беше доказано още, че тематиката Македония не съществува.

Атанас Зафиров призна като уязвимост обстоятелството, че 6 месеца държавното управление работи без стратегия. Съвсем разумно е държавното управление да продължи работата си, като в състава му продължат да бъдат партиите, които сега вземат участие в ръководството, както предложи и госпожа Нинова през вчерашния ден. Той разяснява обаче, че явно в " ИТН " разговорът е бил пресечен.

По думите му борбата за постове и многомилиардни средства докара до създалата се обстановка. Затова в този момент е моментът да се приказва повече за политики.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР