Покъртителна история разказва как баща е поверил децата си на

...
Покъртителна история разказва как баща е поверил децата си на
Коментари Харесай

ПОКЪРТИТЕЛНО: Баща повери децата си на непозната жена, за да ги изведе от Украйна при майка им

Покъртителна история споделя по какъв начин татко е поверил децата си на непозната жена, с цел да ги изведе от Украйна при майка им.

С телефонния номер на жена, която в никакъв случай не е виждала, и с две непознати деца на разположение Наталия Аблеева пресича границата сред Украйна и Унгария.

Чакайки на граничния пункт от украинска страна, Наталия се среща с обезверен 38-годишен мъж от родния ѝ град Каменец-Подилски, който е съпроводен от двете си деца. Граничните служители на реда не го пускат да премине, защото Украйна е забранила на всички локални мъже на възраст сред 18 и 60 година да напущат страната, с цел да могат да се бият за нея, написа „ Ройтерс “.

" Баща им просто ми съобщи двете деца и ми се довери, като ми даде паспортите им, с цел да ги прекарам през границата ", споделя 58-годишната Наталия пред организацията.
свързани новини11790на 24.10.2020
Бащата на децата е разказал на Наталия, че майка им пътува от Италия, с цел да ги посрещне и води на безвредно място, а по-късно ѝ дал мобилния номер на брачната половинка си и се сбогувал с децата си.

Наталия не се замисля и за секунда, хваща двете дребни деца за ръка и дружно пресичат границата. В Унгария ги чака майка им Анна Семюк, която благодари от сърце на Наталия.

Обгърнати от страсти, двете дами се прегръщат в продължение на няколко минути.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР