Покъртителна драма се разиграва с малко момиченце и майка му,

...
Покъртителна драма се разиграва с малко момиченце и майка му,
Коментари Харесай

Покъртителна драма! Майка се бори да вземе детето си от бащата - богат реститут от София, но той умира и малката наследничка попада в ръцете на адвокатка

Покъртителна драма се разиграва с малко момиченце и майка му, които са разграничени към този момент пета година. За историята на дребната Фати описват във Facebook другари на майката. 

Аиша живее в Германия, само че се среща с богат българин, правоприемник на голям брой парцели в София и идва да живее с него в България. Ражда им се прелестно момиченце - Фати. Тримата живеят щастливо, само че в един миг Аиша подава молба за бракоразвод поради непрекъснат тормоз. Тогава бащата си потегля и взима със себе си детето, съобщи Блиц.

Пред медиите майката твърди, че от този миг нататък той не ѝ давал да вижда момиченцето, не идвал на срещи, криел детето. Аиша се върнала назад в Германия, откъдето прави многократни опити да се събере с дъщеричката си, само че на вятъра, най-после обществените дават попечителството на бащата. 

В един прелестен ден майката схваща, че бащата е умрял и прави нов опит да си върне момиченцето, само че тогава с шок схваща, че то си има нов аставник и то при жив родител - адвокатката на бащата.



" Много пъти пробвах да си взема момиченцето, само че не ми го дават. Дъщеря ми е единственият правоприемник на татко си и може и поради това да е. А аз не желая никакво завещание, желая единствено да си бъда с детето ", споделя Аиша. " Правило ми е усещане какво красиво спретнато момиченце е когато е с мама и по какъв начин наподобява, когато е с баща си. Срещала съм я в Борисовата градина, в Южния парк, в Заимов, когато е била с татко си и си припомням по какъв начин изглеждаше и с него, кротичко седяща до него, до момента в който той пие. Съжалявам, само че в тази ситуация не мога да си замълча.

Толкова ми е мъчително за това почтено създание, което няма никаква виновност за нищо и е станало жертва на лошотията на възрастните! Зад затворените порти на дома няма по какъв начин да знаем какво се случва. Факт е, че Фатима, която беше толкоз щастлива с мама е съзнателно разграничена от нея! Силно се надявам Айша да се пребори за дъщеричката си! Аз й го искам от все сърце! Няма различен по-добър вид за детето! Запомнила съм ги по този начин - едно щастливо момиченце с майка си ", споделя близка другарка на фамилията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР