Поканата за среща между ГЕРБ и “Продължаваме Промяната не е

...
Поканата за среща между ГЕРБ и “Продължаваме Промяната не е
Коментари Харесай

Костадин Ангелов, ГЕРБ: На срещата с ПП  искаме да разберем върви ли България към Еврозоната или не

Поканата за среща сред ГЕРБ и “Продължаваме Промяната " не е димна завеса. Това съобщи проф. доктор Костадин Ангелов от ГЕРБ в ефира на  NOVA. “Димни пердета в никакъв случай не сме правили. За следващ път Политическа партия схващат какво би трябвало да се случи в страната. Ние ясно сме декларирали, че ще създадем всичко допустимо, с цел да се сформира държавно управление, тъй като проблемите би трябвало да бъдат решени ", сподели проф. доктор Ангелов.

“Надявам се, че Политическа партия са разбрали, че времето на митинговата народна власт свърши.Те би трябвало да свикнат с мисълта, че не би трябвало да се държат като ядосано дете, нито да чакат срещите да се организират в мола ", добави той.

На срещата във вторник ГЕРБ ще желае да получи отговор на въпроса - “Вървим ли към еврозоната, или се отдалечаваме от нея? ", сподели още депутатът.

На въпрос ще поддържат ли държавно управление с третия мандат, той отговори: “Нека да минем по целия път, с цел да стигнем до третия мандат ".

“Ако желаеме да има държавно управление би трябвало да седнем на една маса и да се разберем ", безапелационен бе Ангелов и заключи: “Времето на опълчването от дълго време завърши. Трябва да търсим тези точки, които ни събират, а не тези, които ни разделят. Ние сме парламентарна република. Трябва да се борим за тази народна власт ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР