Поканата за среща между ГЕРБ и Продължаваме Промяната не е

...
Поканата за среща между ГЕРБ и Продължаваме Промяната не е
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: На срещата с ПП искаме да разберем върви ли България към Еврозоната или не

Поканата за среща сред ГЕРБ и " Продължаваме Промяната " не е димна завеса. Това съобщи проф. доктор Костадин Ангелов от ГЕРБ в ефира на  NOVA.
 
" Димни пердета в никакъв случай не сме правили. За следващ път Политическа партия схващат какво би трябвало да се случи в страната. Ние ясно сме декларирали, че ще създадем всичко допустимо, с цел да се сформира държавно управление, тъй като проблемите би трябвало да бъдат решени ", сподели проф. доктор Ангелов.
 
" Надявам се, че Политическа партия са разбрали, че времето на митинговата народна власт свърши.Те би трябвало да свикнат с мисълта, че не би трябвало да се държат като ядосано дете, нито да чакат срещите да се организират в мола ", добави той.
На срещата във вторник ГЕРБ ще желае да получи отговор на въпроса - " Вървим ли към еврозоната, или се отдалечаваме от нея? ", сподели още депутатът.
 
На въпрос ще поддържат ли държавно управление с третия мандат, той отговори: " Нека да минем по целия път, с цел да стигнем до третия мандат ".
 
" Ако желаеме да има държавно управление би трябвало да седнем на една маса и да се разберем ", безапелационен бе Ангелов и заключи: " Времето на опълчването от дълго време завърши. Трябва да търсим тези точки, които ни събират, а не тези, които ни разделят. Ние сме парламентарна република. Трябва да се борим за тази народна власт ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР