Поканата за дебат, която Христо Иванов отправи към Делян Пеевски,

...
Поканата за дебат, която Христо Иванов отправи към Делян Пеевски,
Коментари Харесай

Делян Пеевски в ексклузивно интервю пред БЛИЦ: Готов съм за дебат, но не с Христо Иванов, а с началника му Иво Прокопиев! Той е истинският олигарх

Поканата за спор, която Христо Иванов насочи към Делян Пеевски, бе мотив да потърсим неговата позиция.

Ето по какъв начин господин Пеевски, който е лидер на листата на Движение за права и свободи за Благоевград и Велико Търново, отговори на въпросите на шефа на БЛИЦ Ивайло Крачунов:

-Г-н Пеевски, Христо Иванов ви прикани на спор. Готов ли сте да излезе на обществена полемика с него?
- С господин Христо Иванов няма какво да си кажа, защото той не показва личната си воля, а тази на неговия шеф Иво Прокопиев. Има време Прокопиев да се записва като кандидат-депутат от неговата или някоя от другите му партии. С негови подставени лица и пионки не виждам смисъл да повеждам разговор.

Видяхме по какъв начин Прокопиев с неговите медии се упражнява на мой тил. Ако той се кандидатира за народен представител, аз съм подготвен на спор с него. Моята неточност е, че до момента не съм приказвал по тази тематика и не разкривах истината.

Иво Прокопиев посредством неговите медии ми построи фиктивен облик. Той е същинският олигарх. Българските жители би трябвало да знаят цялата истина за олигархията и хората, които я въплъщават. Готов съм на спор с Прокопиев където и когато изиска, стига да се кандидатира за депутат и да застане с лицето си.

- Преди няколко дни обещахте, че обществено ще говорите по някои забавни тематики. Какви разкрития сте подготвен да извършите?
- Готов съм да беседвам по всички тематики, които са значими и са в полза на българските жители. Това да вземем за пример са тематиките за обезпечаване на повече детски градини и понижаване на ставката на Данък добавена стойност от 20% на 9% за хляба, медикаментите и всички артикули, които са значими за ежедневните потребности на хората.

Важна тематика за мен са и младежите и това фирмите да им обезпечават преференциално работни места, с цел да могат те да се задържат в нашата страна, а не да вървят в чужбина.

- Членът на управлението на „ Да, България” Ивайло Мирчев заподозря, че Методи Лалов желае оставката на Христо Иванов, тъй като вие смятате да изнесете детайлности от срещата си с него. Какъв е вашият коментар?
- Излишно е да разясня Ивайло Мирчев. Единствено, в случай че той бъде определен за депутат, мога да му оказа помощ с диета, стига, несъмнено, неговият шеф Иво Прокопиев да му разреши да поддържа връзка с мен.

Интервю на Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР