„Поканата от ВМРО е голяма чест за мен, тъй като

...
„Поканата от ВМРО е голяма чест за мен, тъй като
Коментари Харесай

Влизаме в епицентъра на тежка икономическа криза

„ Поканата от Вътрешна македонска революционна организация е огромна чест за мен, защото в културен и в политически аспект тази групировка е посочила в историята непрекъснато отношение към огромни обществени бичове - към крещящия и нападателен ляв демократизъм, към политическата уместност - безумна, която развращава нравите, към кардиналната позиция за Република Северна Македония “. Това сподели пред БНР Кузман Илиев, икономист и публицист, част от листата на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Това, което ме впечатли във Вътрешна македонска революционна организация, е връзката - тя е естествена. Няма нервност. В последна сметка всички се борим България да е добре, по разнообразни способи. Повечето политически формати изпадат в ругатни, вадят едни дълги ятагани, които след това трудничко се прибират. Нямаме потребност от това “, добави Илиев.

Като пренебрежение към суверена той дефинира политическото говорене без обстоятелства и доказателства, което се трансформира в злословия и в клюки.

„ Влизаме в епицентъра на тежка икономическа рецесия. Вместо да се плъзгаме по лесното решение и да теглим дълг, да заливаме системата с пари, което ще се окаже неработеща тактика, би трябвало да създадем мъчителни промени “, разяснява Илиев в качеството си на икономист.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР