Поканата от БСП за обсъждане на бюджета е политическо говорене

...
Поканата от БСП за обсъждане на бюджета е политическо говорене
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Поканата на БСП за обсъждане бюджета е напълно безсмислена

Поканата от Българска социалистическа партия за разискване на бюджета е политическо говорене за цвят и е изцяло безсмислена. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов в коридорите на Народното събрание.
„ Мястото за разискване на бюджета е бюджетната комисия. Нито аз, нито Корнелия Нинова няма да решаваме бюджета, тъй като не сме специалисти “, безапелационен бе той.

По думите му от „ ИТН “ безусловно се доверяват на финансовите си специалисти.

„ Това, което се взема решение в бюджетна комисия, след това се гласоподава в зала. Толкоз “, отсече Йорданов.

Той добави, че могат да вземат решение единствено за президентските избори, а дали ще бъдат 2 в 1, ще взема решение самият Радев.

Вчера Българска социалистическа партия изпрати предложения до Има Такъв Народ, Демократична България и ИБГНИ за „ съществени и виновни диалози за актуализацията на бюджета “.

„ Нека без партийна ревнивост и искания за водачество реализираме единодушие за повишение на приходите, включително преизчисляване на пенсиите, за набиране на нужните медикаменти за лечебните заведения и възнаграждение труда на медиците на първа линия, за обезщетителни ограничения за стопанската система, служащите и самоосигуряващите се лица, за помощ на структурите на Министерство на вътрешните работи и МО за запазване на границите от незаконни мигранти. България има потребност от непоклатимост, а българските жители от работещи за тях решения. Разчитаме на разсъдък и държавническо мислене “, прикани водачът на социалистите Корнелия Нинова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР