ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА НА ПЛАН

...
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА НА ПЛАН
Коментари Харесай

Обществено обсъждане на ПИРО днес от 16 ч.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА НА ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ (ПИРО) ЗА ПЕРИОДА 2021-2027 Г.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

На съображение член 20 от Правилника за използване на Закона за районно развиване (ППЗРР) и т. 5.1. от Методически инструкции за създаване и използване на проекти за интегрирано развиване на община (ПИРО) за интервала 2021-2027 година, насочваме покана към заинтересуваните органи и организации, икономическите и обществените сътрудници, както и физически лица и представители на юридически лица, имащи отношение към развиването на общината, за публично разискване на плана на План за интегрирано развиване на Община Пловдив (ПИРО) за интервала 2021-2027 година

Общественото разискване ще се организира на 30.03.2022 година от 16.00 часа в залата на Общински съвет-Пловдив, находяща се на ул. „ Авксентий Велешки “ № 20, ет. 2.

Всички документи, свързани с създаването на ПИРО Пловдив 2021-2027 година, са оповестени на уеб страницата на Община Пловдив в секция „ План за интегрирано развиване на Община Пловдив (ПИРО-Пловдив) “ (https://www.plovdiv.bg/piro/).

Лица за контакт – Мариета Ханджийска, основен специалист в Дирекция „ СИ “ при Община Пловдив, телефон за контакт: 032/656 460 и Маргрета Бъндева, основен специалист в Дирекция „ СИ “ при Община Пловдив, телефон за контакт: 032/656 445.

Разчитаме на Вашето интензивно присъединяване в събитието, като Ви благодарим за ангажираността към бъдещето на града!

С УВАЖЕНИЕ,

ЗДРАВКО ДИМИТРОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР