Покажете ми нещо, което е построено за тези две години.

...
Покажете ми нещо, което е построено за тези две години.
Коментари Харесай

Борисов в Стара Загора: „Промяната“ спря всичко, покажете ми нещо построено за тези две години

Покажете ми нещо, което е издигнато за тези две години. Няма. Когато си тръгнахме, оставихме 10 милиона за спортна зала на Стара Загора. Но ги няма. Промяната ги спря. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Стара Загора. Заедно с кмета Живко Тодоров те огледаха новооткрития летен спектакъл, където тази вечер ще пее Лили Иванова.

„ Завиждам ви за това събитие “, съобщи Борисов на старозагорци.

„ Вчера чух, че Петков приказва на някакъв човечец за луканка и суджук и вика " вътре са нитратите и пестицидите ". Ама ви споделят да ги отразявате хубаво. Ако кажа такава нелепост, от заран до вечер ще говорите. Луканка с нитрати ", добави Борисов.

Борисов изброи всички обекти, издигнати по времето на ГЕРБ в Стара Загора и попита какво са създали новите ръководещи. Напълниха страната с мигранти, разгласи Борисов. Те за 5-6 месеца единственото, което съумяха да създадат, бе да " оправят " цените на бензина и на газа, съобщи още някогашният министър председател.

" Свършват обезщетенията за тока и за газа. Гълъб Донев го сподели, трябват им над 6 милиарда заем. При нас имаше ли проблеми с цените? ", попита риторично Борисов.

" Аз имам вяра на неговото его. Всичко зависи от него. Той се е зарекъл, че ще обезпечи почтени избори ", съобщи Борисов по адрес на президента Румен Радев и изясни в отговор на журналистически въпрос, че е още рано да се приказва за възможни обединения след изборите.

От предходната година до в този момент сме похарчили несъмнено над 600-700 млн. за машините. Кой пилее парите по този начин? Не желая да одобрявам Петков, само че почитам тези зад него. Не одобрявам Нинова, само че зад нея стоят стотици хиляди. Трябва да работим дружно. Толкова им хареса на европейците " Съединението прави силата ", а го взеха и те ", добави още Борисов.

" Представете си в този момент, че 10 старозагорски зали отиват за изборите. И да си кажем след това: " Те изборите са скъпи, но дано отново вършим ". По линия на евроатлантическата взаимност, протегнали сме ръка на всички, по линия на приходите - на всички. Колко санирани блока има в Стара Загора? 80 ", уточни Борисов.

" Преди година и половина Урсула отиде и даде задатъците, а поради тези приключилите, сякаш доста умни, още нямаме План за възобновяване ", сподели той.

Борисов посочи, че точно Томислав Дончев е бил индивидът, който е внесъл Плана за възобновяване.

" Некадърно ръководство са, какво повече да ти кажа. Искам нещо хубаво да кажа, но не мога. Пеканов го виждам, че се старае доста, пита и се надявам, че служебното държавно управление ще го задвижи по-напред. Вместо да вървим с всички... Ние се бяхме уговорили ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Сега в тая рецесия имаме редкия късмет да богатеем като страна, а ние обедняваме. Компенсациите свършват и за какво ги направиха до 30 септември, не ви ли е забавно? Защото нямат пари. Ако не се разберем за държавно управление, желаят да слагат служебния кабинет в шах и мат. Гълъб Донев сподели, че му би трябвало заем от 6 милиарда Какъв остатък, като би трябвало заем? За бизнеса няма обезщетения ", разкри той.

" Договорили 7 танкера - няма ги, 4 автомагистрали - няма ги. Имаме минимум 11 междуправителствени съвещания с румънците. Те постоянно споделят, че желаят и ще създадат, само че сме го говорили 11 пъти. Само на Силистра може да стане мост, тъй като оста юг-север има потребност поради Черно Море ", изясни Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР