Покажете детектива в себе си с играта, издавана от Humble

...
Покажете детектива в себе си с играта, издавана от Humble
Коментари Харесай

The Occupation с премиерна дата за PS4, Xbox One

Покажете детектива в себе си с играта, издавана от Humble Bundle.
The Occupation, детективският трилър за конзоли и PC, създаден от White Paper Games (Ether One) получи своята дата на излизане: 09.10.2018.

Вие сте попаднали в центъра на мистериозна интрига на фона на съществено ограничение на свободите на британците. Борете с корупция, протести и държавни заприказва. От вас зависи, и от качествата ви, с цел да разкриете какво се е случило в нощта на детонацията, лишила десетки жертви. Пред вас ще е подложен непрекъснато сложния избор: дали да методите непосредствено и да рискувате да ви разкрият или да методите по-внимателно и хитро, само че да загубите време.

„Развълнувани сме да поднесем под формата на физически копия и на цифрови носители The Occupation по-късно тази година. Това е една от тези игри, които ви сграбчват от момента, в който тръгнете да я играете. Фактът, че всичко се случва в действително време е фантастична друга позиция, което води до запленяващо прекарване, несравнимо с нищо друго, излязло тази година“, пишат създателите на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР