Покачването на индекса на риск при пътуване до съседните на

...
Покачването на индекса на риск при пътуване до съседните на
Коментари Харесай

МВнР: Покачването на риск при пътуване до съседните на Израел държави е необходима превантивна мярка

Покачването на показателя на риск при пътешестване до прилежащите на Израел страни е нужна превантивна мярка, която се обуславя от изключителната динамичност на събитията в района и евентуалното им отражение върху обстановката по сигурността в прилежащите на Израел страни, оповестяват от Министерството на външните работи (МВнР).

Засега ситуацията не допуска промени само във връзка с проведените групови пътувания, реализирани с чартърни полети до курортите в Шарм ел-Шейх и Хургада, които обаче следва да регистрират риска от възможна неочаквана смяна на обстановката, означават от ведомството.

Предприетата от Министерство на външните работи мярка има за цел само и единствено да способства в оптимална степен за сигурността, здравето и живота на българските жители, които плануват пътувания към въпросните дестинации, показват от Министерство на външните работи. 

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл:.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР