Покачването на Биткойн от $16,500 до $25,000 може да се

...
Покачването на Биткойн от $16,500 до $25,000 може да се
Коментари Харесай

Биткойн: Има ли промяна в пазарната динамика?

Покачването на Биткойн от $16,500 до $25,000 може да се дължи на шорт скуиз на фючърсния пазар и на макроикономическите усъвършенствания.

Въпреки това доста заинтригувани купувачи останаха настрани, в това число китовете. Показателите на веригата и на пазара във връзка с ралито през 2019 година изпращат смесени сигнали за това дали възходът на Биткойн ще продължи.

Независимо от това пазарът е достигнал решаваща повратна точка, в която може да се трансформира в пълностоен бичи пазар или да се върне назад към дълготраен мечи тренд.

Топ 5 знака за схващане на настоящата ценова динамичност по отношение на бичия растеж през 2019 година

1 – 200-дневната плъзгаща се междинна (MA) на равнище $19,600 работи като решителна линия, като пробивите над нея могат да дадат индикация за силата на тренда.

2 – 200-седмичната пълзяща междинна при $25,100 в исторически проект е мощно равнище на поддръжка, което може да насърчи техническите купувачи да се засилват.

3 – Трейдърът на криптовалути в Twitter,, откри, че пазарът се намира едвам на, като се има поради продължителността на актуалното рали спрямо това през 2019 година Ако фракталът от 2019 година се резервира през 2023 година, BTC/USD може да нарасне до $46,000 до март.

4 – Осцилаторът на съотношението на предложение на постоянни монети (SSR) на Биткойн мери покупателната дарба на пазара. Ниските доклади на осцилатора SSR демонстрират по-висока покупателна дарба на постоянните монети. Обратно, скок на индикатора демонстрира условия на свръхпокупка.

 glassnode

5 – Липсата на покупки на китове поражда опасения по отношение на устойчивостта на позитивната наклонност. Седемдневната плъзгаща се междинна на поправения знак SOPR на Glassnode демонстрира, че мечият тренд евентуално се е обърнал.

 glassnode




Заключение

Потенциален бичи тренд наподобява евентуален, до момента в който цената се задържи над поддръжката на $21,800, $20,800 и $19,600. Седмично затваряне над $25,100 може да насърчи дериватите и техническите трейдъри да се купят.

Все отново има предупредителни знаци, че пазарът може да доближи условия на прегряване. Не е изключена бърза промяна към по-ниски равнища на поддръжка.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР