Пожелавам успех на г-н Главчев, той е отговорен и много

...
Пожелавам успех на г-н Главчев, той е отговорен и много
Коментари Харесай

Фандъкова: Готова съм да помогна със съвет и опит, но не очаквам да съм част от служебния кабинет

" Пожелавам триумф на господин Главчев, той е виновен и доста диалогичен човек ". Това съобщи пред NOVA някогашният кмет на София и член на ГЕРБ Йорданка Фандъкова по адрес на претендента за длъжностен министър председател Димитър Главчев. Тя изрази очакване, че Главчев ще съумее да води страната и да приготви изборния развой.

По думите ѝ всеки сега акцентира политическите пристрастия на хората от ГЕРБ, а не на тези от Политическа партия. " Г-н Гюров също е блестящо политическо лице, този двоен стандарт не го разбирам. Изборът на президентът беше ограничен ", съобщи Фандъкова.

Според нея от ГЕРБ са привикнали години наред да бъдат упреквани и принизявани, само че хората виждат какво се прави. " Кабинетът ще бъде на Главчев, той поема отговорност, дали ще има разговор с Борисов - не виждам нищо неприятно в това ", сподели Фандъкова. Тя добави, че в ГЕРБ има готови хора, които могат да вземат верни решения. Фандъкова сподели, че е подготвена да помогне със съвет и опит, само че не чака да бъде част от служебния кабинет.

Тя прикани Политическа партия да спрат с опорните точки, с цел да се стабилизира страната и да се проведат почтени и транспарантни избори. Фандъкова разяснява, че е имала положителни работни отношение с Калин Стоянов, в спешни обстановки за София, само че отхвърли да дава оценки.

Фандъкова сподели, че сега президентът реагира отговорно, с оглед късите периоди, с цел да не се протакат изборите и да се спестят средства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР