Пожелавам успех на г-н Главчев, той е много отговорен и

...
Пожелавам успех на г-н Главчев, той е много отговорен и
Коментари Харесай

Фандъкова: Със сигурност решенията в служебния кабинет ще ги взима Главчев, а не Борисов

Пожелавам триумф на господин Главчев, той е доста виновен и диалогичен човек. Надявам се, че ще съумее да приготви изборите и да води страната в този миг. Това съобщи някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова. Според нея не е редно политическите съперници на ГЕРБ и в частност ПП-ДБ да атакуват още от в този момент Димитър Главчев, упреквайки го, че е партийна фигура. Фандъкова означи, че президентът Радев по този начин или другояче не е имал доста богат избор, а с решението си да одобри поста на длъжностен министър председател Главчев е предотвратил страната да изпадне в безпорядък. Бившият кмет на столицата сподели още, че сигурно Димитър Главчев ще взима решенията в служебния кабинет, а не Бойко Борисов, защото той е поел тази отговорност. Уточни въпреки всичко, че няма нищо неприятно, в случай че Главчев реши да потърси разговор с водача на ГЕРБ.
По думите ѝ е и негово решение дали ще предложения в служебния кабинет лица от ГЕРБ, като не пропусна да увери, че всички в партията са потвърдени специалисти в своите области.
На въпрос дали ставаме очевидци на доближаване на позициите на президента Румен Радев и водача на ГЕРБ Бойко Борисов Фандъкова разясни, че не става дума за доближаване на позиции, а по-скоро двамата са принудени да работят дружно поради комплицираната обстановка освен у нас, само че и по света.
„ Борисов е задоволително виновен в тази обстановка, с цел да прояви държавническите си качества и да работи с всеки “, допълни Йорданка Фандъкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР