Пожелавам си здраве за Коледа - най-вече за майка ми

...
Пожелавам си здраве за Коледа - най-вече за майка ми
Коментари Харесай

За първи път Иванчева проговори от килията

„ Пожелавам си здраве за Коледа - най-много за майка ми и детето. Само по този начин и аз ще съм спокойна, когато съм надалеч от тях, тъй като знам, че ще са добре. “

Това е съкровеното предпочитание, което наказаната кметица Десислава Иванчева показа пред „ България Днес “ от килията на Сливенския затвор. Там тя попадна преди месец и половина откакто Върховният касационен съд я осъди дефинитивно на шест години затвор за рушвет от 70 хиляди евро от строителен бизнесмен.

„ Истината рано или късно ще излезе, другото ще се подреди “ безапелационна е  Иванчева. След месец в зандана тя звучи метафизичен настроена. Казва, че й оказва помощ, поддръжката на хората, които имат вяра в нейната непорочност.

Преди броени дни синът й Валентин-Александър стана на годинка и един месец. Първият рожден ден малчуганът отпразнува без майка си, тъй като преди този момент тя бе отведен от Съдебна защита, за  да изтърпи наказването си. Сега Десислава Иванчева мечтае да види отрочето си точно на най-светлите празници. Още не е ясно дали това ще може да се случи.

Тази седмица Иванчева е почнала работа в кухнята на пандиза. Признава, че е получила предложения от доста компании, само че предпочела да работи в зандана, с цел да не основава задължения на защитата да я пази в допълнение като излиза на външен обект. Благодарение на труда си тя ще може да редуцира присъдата. Два работни дни се броят за три излежани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР