Пожелавам си единствено да прогледна и здраве. Дните ми минават

...
Пожелавам си единствено да прогледна и здраве. Дните ми минават
Коментари Харесай

Вижте Сашка Васева след операциите

" Пожелавам си само да прогледна и здраве. Дните ми минават тъжно. Хората могат да ми оказват помощ, като ме канят на участия. Искам да ме обичат, както до този миг и да бъдат съпричастни със ориста ми, както до този миг ", призна Васева в първото си телевизионно изявление след завръщането й от Германия.

Още през 2009 година звездата призна, че не вижда с дясното око и от този момент води битка за зрението си. Миналата година Сашка Васева стартира още по-страшна битка - с израстък в мозъка. Сложна 12-часова интервенция в Германия отстранява израстък с размерите на яйце. Зрението на певицата се усъвършенства и към този момент вижда силуети.
Реклама
Сашка Васева на юбилейния " Пирин фолк ".

Вчера Васева излезе и на сцената на " Пирин фолк “, с което направи огромното си завръщане на сцена. " Чувствам се добре. Вълнувам се от появяването си на " Пирин фолк “, тъй като това е моята сцена. 30 години " Пирин фолк “ – 30 години Сашка Васева. Моята кариера стартира там с песента " Не мога да те не помни Георги “. Песен, която публиката направи шлагер “, изясни още пред Би Ти Ви изпълнителката.
Реклама
Васева даде първото си телевизионно изявление след интервенциите, които претърпя.

Васева добави, че през годините сцената и музиката са били лекарство за нея и добави, че последните няколко месеца са най-трудният интервал в живота ѝ. " Имаше моменти, които виждах, че не се усъвършенства зрението ми и това ме отчайва. Лекарите дава вяра, че ще се възвърне с времето, само че кой знае това. " Моят брачен партньор е ангел. Имам шанс, че съм се оженила за него. Песента, която изпях на " Пирин фолк “ – " Зелените очи “ беше самобитна молитва преди да го срещна. Съпругът ми направи и невъзможното да избави живота ми “, сподели Сашка Васева. " Искам да пея, за мен сцената е всичко. Там се усещам в най-свои води. Липсват ми театралните тоалети ", добави тя. " Нито един сътрудник не остана с мен. Всички си вършиха пиар и реклама, че ще ми оказват помощ. В края на краищата нито един сътрудник не ми оказа помощ ", съобщи още разочарованата Васева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР