Пожелавам новата сесия на Народното събрание да е ползотворна. Поздравявам

...
Пожелавам новата сесия на Народното събрание да е ползотворна. Поздравявам
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Това, че държавата започна да подкрепя бизнеса е еволюция в дясното пространство

Пожелавам новата сесия на Народното събрание да е ползотворна. Поздравявам мюсюлманите с Курбан байрам сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила по време на първото съвещание на Народното събрание от трибуната.

"Ние би трябвало да сложим националния подтекст в Европа ", съобщи тя във връзка българското председателство на Европейския съюз през първата половина на 2018 година До края на 2017 година ще представим нашите визии за председателството ", добави Нинова.

"Има доста проблеми във вътрешната ни политика. Ние няма ги оставим настрани. Ние си слагаме една стратегическа цел – понижаваме на бедността. Много държавни управления правеха промени, само че нямаше резултат. Има работещи небогати, небогати пенсионери и небогати млади фамилии ", безапелационна бе тя.

Нинова предложи три средства – 1 обучение и просвета, 2 стопанска система и произвеждане и 3 понижаване на паралелната страна. За образованието Нинова уточни, че ще предложи въвеждането на един учебник за един клас. Тя уточни абсурда с чернобелите и цветните учебници и дефинира това като дискриминация. Лидерът на Българска социалистическа партия също уточни, че ще работи за поредно присъединяване на страната в стопанската система. "Това, че страната стартира да поддържа бизнеса е еволюция в дясното пространство ", сподели още Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР