Пожелавам на Девин в следващите години да се развие, това

...
Пожелавам на Девин в следващите години да се развие, това
Коментари Харесай

Борисов за заявките на Слави за нов политически проект: Един да те издъни и после...

Пожелавам на Девин в идващите години да се развие, това е една изключителна минерална вода. Сега умерено можем да поканим туристи от целия свят освен да видят хубостите тук, само че и да се лекуват. Това съобщи пред жителите на град Девин министър-председателят Бойко Борисов, който бе измежду формалните посетители на формалната гала по откриването на реконструиран топлопровод за минерална вода. „ В четвъртък сме поканили кметовете, близо 600 млн. отиват единствено за просветителна инфраструктура. Това са пари за физкултурни салони, главно саниране на учебни заведения, детски градини. Голяма част от тези пари отиват за Девин, Смолян, Златоград, Родопите. Те са факт и се строят. Ако се върнете в годините обратно и ми кажете по кое време са давани такива пари за обучение, за инфраструктура, мога да диспутирам доста с вас. Мога да ви припомня учителската стачка, когато двама министри споделиха да приключат тази седянка, само че през днешния ден няма да се заяждам”, съобщи Борисов.

„ Много е елементарно непрестанно да си плюеш страната, да намериш една пожарна и да покажеш, че вратите се отвратя мъчно. Така се основава чувството у хората, че нещата не вървят. Сложете ги по държавни управления какъв брой пари са давани целево и тогава ги сравнявайте.
Пет години съм гасил пожари с мушама, ходехме със ЗИЛ. 300 млн. лева за пожарната отиват. Кажете най-малко едно „ мерси” за колите”, прикани той.

„ Трудно някой може да излезе и да каже, че е гасил повече пожари от мен. В пъти се е повишило и заплащането, и обезпечаването на моите сътрудници. Тогава никой не е мрънкал”, сподели още той пред публицисти след края на церемонията.
„ Като дойдем ние на власт, всички стартират да желаят. Ние обаче сме виновни. Това, което обещаем, би трябвало да е заложено в бюджета”, акцентира Борисов.

Помолен да разяснява поръчките на шоумена Слави Трифонов за нов политически план , министър-председателят съобщи, че това не е лесна работа. „ Винаги поисквам триумф на всеки, който желае да направи политическа партия. Когато започнеш, излиза наяве какъв брой мъчно става. Един да те издъни, месеци наред се обясняваш. На думи е елементарно. Пожелавам му триумф. Това е демографията ", сподели министър председателят.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР