Пожаро-техническа експертиза ще даде отговор на въпроса защо се е

...
Пожаро-техническа експертиза ще даде отговор на въпроса защо се е
Коментари Харесай

Експертиза нищи причините за пожара в суши-бара

Пожаро-техническа експертиза ще даде отговор на въпроса за какво се е запалил суши барът в квартала при ДАП тази нощ, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов. По думите му, няма никакви данни за тенденциозен палеж. Работи се по-скоро по версиите за техническа нередовност в апарат или в електрическата апаратура.

На място е изработен един оглед след потушаването на пламъците, следва втори по-късно денем.

Заведението е пламнало в дребните часове на нощта, само че случаят е видян едвам към 5 сутринта. Съседи и чиновници по чистотата алармирали на 112. Въпреки бързата реакция на огнеборците, цялото обзавеждане е изгоряло, а помещението е неизползваемо. По-леко потърпевши са горните етажи на кооперацията, където се намира барът – фасадата е опушена до покрива.

В квартала настойчиво се носи слух за тенденциозен палеж. Хората откровено съчувстват на младите наематели, които единствено преди месец отворили заведението и се трудели с доста предпочитание. Живеещи в близки къщи и кооперации споделят, че с работата си то по никакъв метод не е пречело – не е било шумно, съдържателите и посетителите им се държали възпитано, в никакъв случай не са ставали сбивания или даже спречквания.

Съмнително обаче наподобява по какъв начин цялото вътрешно съоръжение е овъглено, в случай, че е в жилищна постройка с жители по горните етажи и няма по какъв начин те да не са усетили случая, въпреки той да е бил през нощта. В квартала се разисква и вероятността това да е удар от конкуренцията, само че пък наоколо няма друго заведение, а като вид – суши бар – това е било само в града.

Отговор на тези подозрения се чака да дадат специалисти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР