Пожарните служби издадоха предупреждение след поредица от пожари в къщи,

...
Пожарните служби издадоха предупреждение след поредица от пожари в къщи,
Коментари Харесай

Пожари в сушилни предизвикват опасения за безопасността след шест пожара за седем седмици в тих ъгъл на Обединеното кралство

Пожарните служби издадоха предизвестие след поредност от пожари в къщи, включващи сушилни единствено в една част на Обединеното кралство.

Службите за незабавна помощ бяха извикани при шест пожара единствено за седем седмици в Северен Уелс. Две се случиха в един ден по-рано тази седмица заради неизправности в уредите. Една жена описа за ужаса си по какъв начин тя и фамилията й са били събудени измежду нощ от съседи, които са забелязали пламъци в дома й във вторник. Риан Прайс сподели, че не е имало непосредствени признаци на пожар, когато е била принудена да стане от леглото в ранните часове в къщата си в Карнарфон.

Журналистът на BBC сподели пред службата: „ Всички бяхме заспали, и четиримата от нас в къщата в 2 часа през нощта, когато някой пристигна и почука доста мощно на вратата и ни извика всички да излизаме, нямахме визия за какво, тъй като вътре в къщата нямаше индикация, че има пожар някъде покрай парцела.

„ Минахме през къщата и едвам когато стигнах до оранжерията, имах някакво предполож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР