Пожарникарите от Карлово се превърнаха в герои след като спасиха

...
Пожарникарите от Карлово се превърнаха в герои след като спасиха
Коментари Харесай

Пожарникарите в Карлово спасиха кучета от сигурна смърт СНИМ...

Пожарникарите от Карлово се трансфораха в герои откакто избавиха дребни кученца в Калофер. Животинките паднали в шахта на изоставена постройка. Забелязали ги дребни деца, които уведомили представител на локална фондация за животни, които от своя страна повикали огнеборците на помощ.



Смелите пожарникари се отзовали за по-малко от 30 минути и незабавно се заели да измъкват кученцата. Спасяването беше сполучливо...

" Благодаря на пожарникарите от Карлово, които се отзоваха. Стопанинът на майката на кученцата умря лятото. Така че занесох бебенцата, в двора на някогашният й собственик. Мястото е от малко малко добре. Близо до кухнята на ресторант.

Но вратата е решетъчна, и сигурно ще излизат, и ще ги видят хора, а по центъра на Калофер не всеки път хората са доброжелателни към бездомните ", написа представител на фондацията в обществените мрежи с апел някой да приюти кучетата.



" Цялата акция се случи с помощта на група момчета, възраст 13-15 годишни може би. Те ме извикаха, виждайки ме да минавам наоколо, и ми споделиха за кученцата. Казаха, че се пробват да ги спасят от през вчерашния ден и са пробвали какво ли не, само че без триумф.

Останах възхитена от тези младежи. Така разбрах, че има късмет и за Калофер. Младежта се трансформира, бавничко може би, само че се трансформира към по-добро ", пишат още от фондацията за животни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР