Пожарникарите герои разказаха пред БТВ как са спасили деца и

...
Пожарникарите герои разказаха пред БТВ как са спасили деца и
Коментари Харесай

Пожарникарите-герои от Благоевград разказват: Температурата беше много висока, но успяхме да изведем хората

Пожарникарите герои описаха пред БТВ по какъв начин са избавили деца и възрастни от горящата постройка в Благоевград. Смелите мъже избавили 28 души, измежду които 6 деца.

Давид Гълъбов: Приритет ми беше да стигнем по най-бързия метод до тях. Там беше доста мъчно и съвсем невероятно да се стигне, само че с помощта на всички, които са тук, направихме по този начин, че да стигнем и да извадим бебетата. Температурата беше доста висока. Те бяха на 8-я етаж над горящия апартамент. 

" Със стълба стана цялото събаряне ", добави Деян Рачев, " слязохме надолу по стълбата с децата, подадохме ги на незабавен център ". 

" Притеснявахме се, терзание имаше от самото начало, до момента в който не извадихме всички хора от блока и тогава започнахме да гасим жилището. Не сме имали подобен случай досега. Удовлетворени сме от напъните, които поставяме. Не ми е било детска фантазия, само че когато навлязох в специалността, разбрах - или го имаш или го нямаш. Това се прави със сърце " - добави Боян Кондуров. 

Семействата, чиито домове са изгорели, в този момент живеят при родственици и по хотели и мечтаят да се върнат в жилищата на фантазиите си, само че осъзнават, че това към този момент е невероятно. Някои от децата даже не желаят да се връщат, заради преживения смут, сподели репортаж на БТВ. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР