Пожарникари стават очевидци на паранормални явления … Пожарникари разказват, че са

...
Пожарникари стават очевидци на паранормални явления …
Пожарникари разказват, че са
Коментари Харесай

Пожарникари стават очевидци на паранормални явления

Пожарникари стават очевидци на паранормални феномени … Пожарникари описват, че са ставали очевидци на паранормални феномени по време на осъществяване на служебните си отговорности (Zona666.com). “Спаси ме фантом в кулата ” Тази история е оповестена от консуматор на Редит (Reddit), с прякор spookybosnian. Той работи като пожарникар по време на трагичните събития в Ню Йорк на 11 септември 2001 година, когато два самолета, отвлечени от терористи, се разрушиха в кулите близнаци. “В този ден, “очите ” на целия свят гледаха Ню Йорк и двата му горящи небостъргачи. Във всички градски пожарникарски пунктове беше подадена паника. Обадиха ни се незабавно след разбиването на първия аероплан и ние тръгнахме към кулите близнаци.



Приближихме се към небостъргача, и когато пожарната спря, ние изскочихме с маркучи в подготвеност и се втурнахме през входната врата. Започнахме да ревизираме всеки етаж, започвайки от първия. Все още не бяхме стигнали до високите етажи, когато инцидентно се отдалечих от главната група. Проверих офисите и се уверих, че няма нито един човек. Изведнъж, с периферното си зрение забелязах някакво придвижване. Веднага се обърнах в тази посока. Видях човек, чиято кожа беше толкоз мощно изгорена, че беше черна като въглища. По тялото му имаше остатъци от изгорена униформа, а сините му очи ме гледаха непосредствено. Гледнах го в цялостен потрес и съумях единствено да кажа: „ Сър, би трябвало да напуснете постройката. “ Той обаче не помръдна, а отвори уста и промълви: „ Къщата ви гори. Трябва да си тръгнете отсам и да бягате, с цел да спасите жена си и децата си. “ Бях заинтригуван от думите му и не ги взех на съществено. Вместо това се приближих до него, с цел да го хвана за ръка и да го изведа от стаята. Тогава в главата ми се появи страшна картина: къщата ми беше обхваната от пламъци, жена ми беше на втория етаж и държеше дребния ни наследник на ръце. И тогава, пламъкът обхвана и двамата. Видението изчезна толкоз ненадейно, колкото се появи. Видях, че и този човек е липсващ. Без съмнение, изтичах надолу по стълбите, надалеч от офисите и излязох през входната врата към улицата. Не стопирах да тичам за секунда, даже подминах шефа си без пояснение. Когато стигнах до къщата си, която беще през няколко улици, видях, че там няма пожар, а жена ми и детето бяха в сигурност. Прегърнах ги и дълго плаках. Никога не съм им разказвал за моето привидение, само че знам, че този човек ми избави живота – кулата се срути малко след бягството ми и доста пожарникари починаха в нея. ” Четете още: Срещи на хора с паранормални създания с пипала Третият пожарникар Друг консуматор на Редит, с прякор Yipot, който също работи като пожарникар, споделя своята история в уеб страницата. Това му се случва, когато е бил в пожарникарското звено едвам три месеца и към момента прекосявал образование. Когато за първи път той отива на същински пожар, с него били различен стажант, духовник и трима пожарникари, които той не познавал. Yipot бил доста обезпокоен, тъй като това му бил първият път на същинска обстановка. “Когато пристигнахме на мястото, в близост имаше навалица от хора. Като стажанти, с другия сътрудник, ние трябваше да подсигуряваме, че цивилните жители ще стоят на безвредно разстояние. Тримата пожарникари влязоха в горящата постройката. Измина известно време, а къщата към момента гореше. Тогава, от нея излязоха двама пожарникари, тъй като кислородът им се беше изчерпал. Спомних си, че бяха трима и попитах втория стажант, дали е допустимо третият пожарникар да е по-спокоен и по тази причина да употребява по-малко О2. Споделих също, че не знам името му, тъй като в никакъв случай не бях ги виждал.



Другият стажант ме погледна ненадейно и сподели, че единствено двама пожарникари са били с нас в пожарната кола. Той ми предложил да седна на празното място до тях, само че аз въобще не съм реагирал на това. Не разбирах какво се случва. Отидох при капелана и го попитах за какво трима пожарникари влизат в горящата къща, а единствено двама напущат постройката. Той не ми отговори … Пожарът скоро беше сподавен и аз, с другия стажант, бяхме позволени вътре. Никога не открих третия пожарникар. Когато се върнахме в ръководството, отидох до началника ми и му описах за странния случай. Той ме погледна с интерес и ме помоли да опиша външния тип на този пожарникар. След това, шефът ме заведе в стаята за отмора и уточни фотография в рамка на стената, на която видях третия пожарникар. Началникът ми беше до него, само че доста по-млад от в този момент. Той ми сподели името на този пожарникар, и че е умрял от рак на белия дроб през 2002 година. Сега имам вяра, че призракът на този пожарникар ме придружи при първия ми същински случай и евентуално, с цел да се увери, че всичко е наред. ” Към Част 2 – ТУК.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР