Пожарникари се е наложило да си купят екипировка… която им

...
Пожарникари се е наложило да си купят екипировка… която им
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Има герберски суджук с дарение за пожарната

Пожарникари се е наложило да си купят екипировка… която им е била дарена от Канада. Съмненията са, че парите са потънали в партийната каса на ГЕРБ, разгласи водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов пред bTV.
По думите му става дума за 1600 костюма , по контракта за които страна не е пожарната или Министерство на вътрешните работи а… ГЕРБ: „ Областният шеф на Пловдив в този момент – Здравко Димитров, акредитиран от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, е подписал договора”.
Той сподели и фактури, които демонстрират, че превозът е бил заплатен от пловдивски компании – и допусна, че става дума за спонсори на ръководещата партия.
„ Колко са парите и къде отидоха?”, запита Атанасов и разяснява, че събирането на пари от хора, които колкото да свързват двата края и са принудени да стачкуват, е „ някакъв характерен пловдивски герберски суджук” (по прилика със абсурда с народен представител от ГЕРБ и организацията на партията в Добрич, които се проверяват за изнудване на локални бизнесмени). Според водача на ДСБ е допустимо средствата да са отишли в партийната каса на ГЕРБ.
По думите на ген. Атанасов, хроничното недофинансиране е съществена причина за демотивацията, която царува в Министерство на вътрешните работи, а министър Валентин Радев не приема разговора. Лидерът на ДСБ го упрекна и че жестоко нарушава закона и покачва чиновници от системата без конкурс. Като директен резултат от всичко това той уточни последното похищение в София, завършило с заплащане на откуп: „ Хората когато не имат вяра на страната и институциите, се избавят сами”.
Без да желаят, службите признали за намесата на Русия
116 страници е този отчет, имам подозрение, че тези, които са го дали своят вот в държавното управление, не са го чели, тъй като в случай че бяха, нямаше да им хареса, разяснява ген. Атанасов по отношение на отчета за положението на националната сигурност, който провокира съществени полемики поради включването на дейностите на Русия.
Лидерът на ДСБ акцентира, че вътре няма извод, че от Москва идва съществена опасност за българската национална сигурност, само че е останал „ паразитен текст”, отдаден на хибридната война.
Борисов има един принцип при воденето на външната политика – постоянно с Меркел, в никакъв случай против Путин”, акцентира ген. Атанасов. Според него българските служби по никакъв метод не противодействат на съветските дейности на наша територия и е показателно, че през последните години няма нито един изпъден помощник на разведката.
„ Знаете ли какъв е съставът на дипломатическото наличие на Русия в България – колкото на Англия, Германия и Франция, взети заедно”, означи Атанас Атанасов.
Той напомни и реакцията в Народното събрание на отчета: „ Всички депутати от всички парламентарни групи потеглиха да се кълнат във честност на Русия”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР