Пожарникари и спасители официално потвърдиха, че също ще излязат на

...
Пожарникари и спасители официално потвърдиха, че също ще излязат на
Коментари Харесай

Официално, пожарникари и спасители също излизат на протест на 5 юли

Пожарникари и спасители публично потвърдиха, че също ще излязат на митинг на 5 юли. Така те ще се причислят към служителите на реда, а както и при тях главното искане е същото - по-високи хонорари.

Потвърждението за митинга пристигна от КНСБ.

„ Членовете на Националния профсъюз на пожарникарите и спасителите в системата на Министерство на вътрешните работи излизат на митинг на 5 юли ", оповестиха в писмо до медиите от КНСБ след днешната среща сред синдикатите във вътрешното ведомство и управлението на министерството ", оповестиха.

„ Защитавайки ползите на своите членове и чиновници в Министерство на вътрешните работи, ние показваме недоволството си от размера на възнагражденията на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, неприятните условия на труд, спорната нормативна уредба и неналичието на мотивация за развиване в кариерата и повишение на квалификацията и разгласяваме, че излизаме на митинг на 5 юли ", се показва в мнението на НСПС " Огнеборец ".

„ От синдиката на пожарникарите и спасителите упорстват за повишение на главните месечни хонорари, незабавни промени в в този момент настоящия закон за Министерство на вътрешните работи и подготовка на консенсусен план за нов закон за вътрешното министерство ", гласи още позицията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР