Пожарникар от Видинско е спипан да кара нерегистрирана кола под

...
Пожарникар от Видинско е спипан да кара нерегистрирана кола под
Коментари Харесай

Скандал! Хванаха пожарникар от Видинско да кара напушен

Пожарникар от Видинско е хванат да кара нерегистрирана кола под въздействието на опиати, оповестиха от пресцентъра на полицията.
Малко преди 12 часа през вчерашния ден в местността Поповец в землището на Кула чиновници на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Ситроен “. Зад кормилото бил 27-годишен локален гражданин, който работи в районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията към Министерство на вътрешните работи в града. Униформените установили, че транспортното средство не било записано по надлежния ред. При инспекция с техническо средство за съществуване на наркотични субстанции тестът на водача реагирала позитивно на канабис.
Полицаите съставили акт и връчили ваучър за здравно проучване на сътрудника си. Водачът бил съпроводен до незабавния център в града, само че отказал да даде кръвна проба за лабораторен разбор.
Местопроизшествието било посетено и от следовател. По случая е формирано следствено дело по разказа на Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР