Пожарната служба в Ийгъл Пас, Тексас, изгаря невероятните 21 000

...
Пожарната служба в Ийгъл Пас, Тексас, изгаря невероятните 21 000
Коментари Харесай

Пожарната служба в Тексас харчи 21 000 долара за спешни случаи на мигранти всеки ден, повече от 2 милиона долара от септември

Пожарната работа в Ийгъл Пас, Тексас, изгаря невероятните 21 000 $ дневно - повече от 2,2 милиона $ от средата на Септември — защото се занимава с изключителни обстановки, произлизащи от притока на мигранти, пресичащи южната граница, съгласно чиновник в обсадения граничен град.

Почти на всеки час екипи за първа помощ от противопожарната работа на града се изпращат в центровете за задържане на Рио Гранде или митническата и гранична работа на Съединени американски щати, с цел да се оправят с незабавни случаи, свързани с мигранти, съгласно шефа на пожарната на Eagle Pass Мануел Мело.

„ Няма ден, в който да не отидем до брега на реката, с цел да транспортираме пациенти, а градът гълтам разноските “, сподели Мело пред Fox News.

От средата на септември пожарната работа на Eagle Pass получава приблизително към 45 позвънявания за незабавна здравна помощ дневно – нормално 30 от тях са свързани с мигранти – като всяко позвъняване коства на отдела 700 $, съгласно шефа на пожарната.

„ Имаме всевъзможни оба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР