Пожарната и спешният телефон 112 да бъдат изведени в отделна

...
Пожарната и спешният телефон 112 да бъдат изведени в отделна
Коментари Харесай

Защо синдикати са против отделянето на пожарната и спешния тел. 112 от МВР

Пожарната и незабавният телефон 112 да бъдат изведени в обособена конструкция. Това гласи текст за готвена промяна в бранша на Министерство на вътрешните работи. Против смяната се оповестиха от най-големия профсъюз във вътрешното ведомство и упорстват за незабавна среща с премиера Кирил Петков.



Реформа на парче - по този начин дефинират от синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи възможното обособяване на пожарната и незабавния телефон 112 от структурата на министерството.

За наша наслада още през вчерашния ден управлението на Министерство на вътрешните работи насочи покана към синдикалната федерация за сеща. на тази среща можем да приемем, че доста от несъгласията са изгладени. състоя се, съгласно нас, един доста градивен диалог и на този стадий нашите терзания изчезват. Смятам за изцяло обикновено синдикалната федерация да реагира по този мъчителен метод, тъй като за 12 години към този момент има три промени в Министерство на вътрешните работи, които катастрофираха безапелационно и съвсем постоянно са за сметка на чиновниците и жителите, сподели в " Денят стартира " зам.-председателят на УС на синдикалната федерация Илия Кузманов.

Отделянето на пожарната и незабавния телефон от Министерство на вътрешните работи с изключение на, че не съществуват в съдружното съглашение, по никакъв метод не са аргументирани с изгода за жителите или страната. Според Кузманов това се е повдигнало като неестествен проблем.

Това, с което разговаряхме с съдружните сътрудници преди и след изборите, включваше визия и тактика за цялостна промяна в Министерство на вътрешните работи с 8-годишен интервал, в който би трябвало да настъпят други промени, които съгласно нас са доста по-важни, изясни Кузманов. Той акцентира, че неговият профсъюз не е полицейски и нямат концепция чия е самодейността, само че е реалност, че се случва със заповед на министъра.

Не е неприятно да има диспути по тематиката, вероятни са всевъзможни разновидности не бих споделил, ме и при нас няма радетели на тази концепция, само че претекстовете, изгодите и надлежно който извади най-хубавите причини, би трябвало да извади това решение, разяснява Кузманов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР