Пожарната е реагирала на над 300 произшествия – над 200

...
Пожарната е реагирала на над 300 произшествия – над 200
Коментари Харесай

Над 300 сигнала за произшествия заради ураганния вятър, 4 души са пострадали край Аксаково

Пожарната е реагирала на над 300 катастрофи – над 200 сигнала за паднали дървета и клони във Варна, в Бургас – над 40 сигнала. Това съобщи основен комисар Александър Джартов, шеф на пожарната на ексклузивен брифинг, съобщи кореспондент на " Фокус " .

В област Варна са евакуирани всички хора от коли. Оставена е верижна машина в Аксаково, която да се употребява при нужда. Затворени са основните пътища Варна-Бургас, Варна-Добрич, Дюленски проход – Слънчев бряг – Обзор. Към 15 часа е отворен пътя Слънчев бряг - Обзор

" Преди 15 часа получихме сигнал, че в комплекс " Кольови извори " е разхерметизирана камина и 4-5 души са потърпевши от изгаряне от горещата вода. Екипите за Спешна помощ към момента не са стигнали до мястото, тъй като пътят е затворен ", сподели Джартов. В Област Варна вятърът е утихнал.

В бедствено състояние са общините Варна, Вълчи дол, Суворово, Дългопол, Аксаково. Около 11 обитаеми места са без ток в общините Вълчи дол, Суворово и Аксаково. Към момента 17 екипи на спасителите обработват 35 сигнала за паднали дървета и клони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР