Пожари са обхванали части от планинската верига Урал в Русия.

...
Пожари са обхванали части от планинската верига Урал в Русия.
Коментари Харесай

Пожари бушуват в части от планина Урал, най-малко четирима загинаха

Пожари са обхванали елементи от планинската верига Урал в Русия. Най-малко четирима души са починали. Бушуващите пламъци са разрушили стотици домове и предприятия и са наложили евакуация, съобщи Ройтерс.

Засега не е ясно кой стои зад нападението

Пожарите се разпространиха до някои селища в южната област Курган и министърът на изключителните обстановки Александър Куренков посети региона.

„ Разпространението на пожара е станало допустимо заради възможна немарливост от страна на виновните длъжностни лица “, се споделя в изказване на уеб страницата на проверяващите органи в Курган.

Той е станал на полуостров Крим

Пожарите се разпространиха до някои селища в южната област Курган, което провокира визитата на Александър Куренков, министър на изключителните обстановки, при започване на понеделник.

Властите в Тюменска област в Сибир оповестиха, че 49-годишен мъж е изгубил живота си, до момента в който се е опитвал да потуши пожар в селото си.  

Инцидентът е станал в южния град Ростов на Дон

Девет от 13-те пожара в района са овладени, заяви организация ТАСС. Още 53 пожара обаче към момента горят, оповестиха районните органи за изключителни обстановки. ТАСС написа, че в Свердловска област горят повече от 54 000 хектара, а към 4800 спасители се пробват да потушат пламъците. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР