Пожар в един от новите заводи край Враца вдигна накрак

...
Пожар в един от новите заводи край Враца вдигна накрак
Коментари Харесай

Извънредно! Гори един от новите заводи край Враца /снимки/

Пожар в един от новите фабрики край Враца подвигна накрак екипи на пожарната, видя първо кореспондент на осведомителна организация BulNews.
Пламъците са лумнали преди минути в МД „ Електроник “. Заводът, в който работят стотици хора, се намира на бул. „ Европа “, малко преди входа за квартал „ Кулата “.
Свидетели на случая незабавно подали сигнал на незабавния телефон 112. Минути по-късно на мястото дойдоха 3 екипа огнеборци. В момента пожарникарите са опънали стълба на покрива и работят по овлядяването и загасяването на пламъците.
По първична информация се е запалил покривът на склада, само че все още не е ясна повода за случая. Веднага, откакто избухнали пламъците, всички чиновници, които сега са на промяна, са евакуирани и заводът е спрял работа. Хората са изведени на паркинга на завода, като все още няма данни за потърпевши служащи.
При идването на място, защитата на завода се държа враждебно и надменно с публицистите, пробвайки се да ни попречи да осъществим своите отговорности, като осведомяваме хората за протичащото се на територията на завода, който има толкоз доста чиновници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР