„Беше като голяма експлозия“: Пожар изгаря 56 апартамента в Bellevue, засягайки десетки

...
Пожар в Central Park East Apartments в Bellevue остави десетки
Коментари Харесай

Пожар в Central Park East Apartments в Bellevue остави десетки семейства, нуждаещи се от подслон във вторник. Bellevue Fire каза, че 56 единици са в сградата, която е изгоряла и никой от хората, които живеят там, няма да може да се върне през нощта. Пожарната каза, че 21 от тези единици са напълно унищожени, така че тези хора ще трябва да намерят нови места за живеене.

Пожарът е започнал около 15:00 часа. във вторник.

„Беше нещо като голяма експлозия, телевизорът ми падна и други неща“, каза Софи Пиърс, която живее в комплекса.

Bellevue Fire каза, че като веднага щом първите екипи пристигнаха на място, те го надстроиха до пожар с 3 аларми, като извикаха повече ресурси от околните райони.

„Не очаквах пожарът да е толкова голям“, Ролайн Салдана, който също живее в комплекса, каза.

Bellevue Fire каза, че покривът на сградата се е срутил. Bellevue Cares беше там, за да помогне, докато чакаха Червения кръст.

„Да имаш някой, който просто говори твоя език, само за да помогне дори да обясни какво се случва, е успокояващ фактор и ние просто се опитваме да сме тук за да запълним празнината и да осигурим някакъв успокояващ фактор за хората, който можем“, каза Наташа Гросман, програмен мениджър на Bellevue Fire Cares.

Пиърс каза, че когато пожарната аларма първоначално се е задействала, нейното куче и котка се изгуби в хаоса.

„Кучето ми просто лежи там и има като огън над тях и имаше едно парче дърво, което падна и тя просто лежи там и я държи“, каза тя. „Сложих я на рамото си и хванах Акума за челото й и просто ги измъкнах навън.“

Червеният кръст помага на засегнатите да намерят подслон.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР