Пожар пламна в центъра на София в хотел Ле Фльор“.

...
Пожар пламна в центъра на София в хотел Ле Фльор“.
Коментари Харесай

Пожар захапа хотела на Брендо

Пожар пламна в центъра на София в хотел „ Ле Фльор “.  Той се намира в пешеходната зона на бул. Витоша. Хотелът се свързва със посочения за кокаинов необут Евелин Банев, прочут като Брендо. В момента той е търсен от интернационалната полицейска организация Интерпол.

Луксозният парцел публично е благосъстоятелност на софийска счетоводна компания, която го е купила преди 5 години за над 4.5 милиона лв.. Те са платени по офшорна сметка, зад която се твърди, че стои посоченият за престъпен необут.

Към момента няма данни да има потърпевши от огнената буря, а през днешния ден се чака и публично изказване от управляващите.

По непотвърдена информация Банев най-вероятно се укрива в република Турция, откакто има присъди за наркотрафик в България, Румъния и Италия.

През септември на 2021-ва година ъндърграунд босът бе зрелищно задържан в украинската столица. Бяха публикувани и фрагменти от задържането. В формалната информация се загатваше само, че е хванат българин на 55 години, който е търсен за присъда от 6 години в България и 10.5 в Румъния. Това изцяло дава отговор профила на боса от Тополовград.

Малко по-късно управляващите в България потвърдиха, че става въпрос точно за него. През 2018-та година бе наказан за пране на пари и на последна инстанция, след което мистериозно изчезна от обсега на българските управляващи.

Снимки: lupa.bg

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Брендо хотел София пожар Ле Фльор new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР