Пожар остави семейство с две деца от Добрич, едното от

...
Пожар остави семейство с две деца от Добрич, едното от
Коментари Харесай

Бебе предупреди с плач семейството си за пожар в Добрич, домът им бе изпепелен

Пожар остави семейство с две деца от Добрич, едното от които на 9 месеца, без дом. Сигналът е постъпил на 4 януари в 01:24 часа в ОЦ при РДПБЗН – Добрич, оповестяват от Главна дирекция ПБЗН. Къщата се намира на ул. " Славянска " № 8А, а потърпевшото семейство живее на последния, трети етаж. Огънят е сподавен от два противопожарни автомобила с шестима пожарникари, съобщи " Монитор ".

В резултат на пожара са унищожени покривна структура – 230 кв. м, мебели, бяла, черна и компютърна техника, порти, сервизно помещение, стените са опушени. Огнеборците са съумели да предотвратят разпространяването на пожара в останалата част на триетажната постройка. Пострадали хора няма.

Пожарът е тръгнал от комина, който се запалил. Бебето се събудило, а от рева му скочило цялото семейство. Стаята била задимена, всички се наметнали с одеяла и съумели да изоставен жилището. Семейството сега се намира при близки. Във Facebook започва акция за подкрепяне на децата. Децата са момчета – бебето на 9 месеца и баткото на 13 години.

" Нуждаят се от облекла и средства, най-малко първоначално, до момента в който им се откри краткотраен дом. Покривът би трябвало да се направи, само че това изисква време и средства. Моля, който може да помогне с каквото и да е! Благодаря от името на фамилията, авансово ", показа в обществената мрежа  близка на потърпевшото семейство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР