Пожар обхвана част от шуменското СУ Васил Левски“ по време

...
Пожар обхвана част от шуменското СУ Васил Левски“ по време
Коментари Харесай

Училище в Шумен пламна по време на занятия, няма пострадали

Пожар обхвана част от шуменското СУ " Васил Левски “ по време на образователните часове. Няма потърпевши, десетки възпитаници са били евакуирани.

Сигналът е подаден към 16.30 часа. Към мястото на случая са ориентирани три противопожарни автомобила, за подпомагане са извикани екипи от противопожарните служби в Нови пазар и Велики Преслав.

 Пламна учебното заведение в шуменския квартал dariknews.bg
При идване на място било открито, че гори покривът . В учебното заведение тече ремонт по оперативна стратегия „ Региони в напредък “ дейностите  по която включват и хидроизолация на покрива на учебното заведение . Пламъците са тръгнали по време на строително-монтажни действия.

В учебното заведение е имало към 150  възпитаници, които са били евакуирани без суматоха , уточни шефът на полицията Ялчън Расим. Няма потърпевши. -->

 Пламна учебното заведение в шуменския квартал dariknews.bg

Пламъците са потушени с към 30 тона вода . Благодарение на бързата реакция на противопожарните екипи не е позволено разпространяване на огъня на по-голяма повърхност. Унищожени са към 500 кв.м. изолираност . Извършен е оглед на всички пространства в учебното заведение.

На последния етаж в учебното заведение, не е имало образователен развой, класните стаи са в ремонт, изясни шефът на пожарникарите комисар Иван Иванов.

Причините за пораждане на пожара са в развой на определяне , на място се прави оглед. Осигурено е дежурство на противопожарни екипи.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР