Пожар избухна в небостъргача Тръмп тауър в централен Манхатън в

...
Пожар избухна в небостъргача Тръмп тауър в централен Манхатън в
Коментари Харесай

Мъж загина при пожар в Тръмп тауър, огнеборци пострадаха

Пожар избухна в н ебостъргача " Тръмп тауър " в централен Манхатън в Ню Йор к в събота вечерта.
 
Един мъж е умрял, а четирима пожарникари са получили леки наранени я в пожара нощес в апартамент на 50-ия етаж на " Тръмп тауър " в Ню Йорк, който бързо бе сподавен, оповестиха управляващите, представени от Ройтерс.
 пожар Тръмп Тауър БГНЕС
Жертвата е 67-годишен мъж. Той е бил открит в безсъзнание в жилището и умрял в болница, посочи полицията.
 
На видео в с оциалните мрежи се виждаше дребния пожар на 50-ия етаж на небостъргача. Първоначално пожарът беше от второкласен на трудност, която по-късно беше нараснала. Около 200 пожарникари са взели участие в потушаването на пожара с четвърта степен на трудност.
 пожар Тръмп Тауър БГНЕС
" Пожарът беше доста сложен . Апартаментът е на 50-ия етаж и в останалата част от постройката имаше значителено количество пушек ", съобщи в Туитър началникът на пожарната, комисар Даниел Нигро.

П острадали са и четирима пожарникари. Те са получили незастрашаващи живота контузии, двама са с изгаряния, посочи комисар Нигро на конференция. Още не знаем повода за пожара, сподели той.
 пожар Тръмп Тауър БГНЕС
В 58- етажната постройка се намира центърът на бизнес империята на Доналд Тръмп. В събота вечерта президентът беше във Вашингтон, съобщи Ройтерс. Никой от семейството му не е бил в постройката. В Туитър Тръмп благодари на огнеборците за работата им.
 
През януари т.г. на покрива на постройката отново имаше пожар, при който пострадаха двама души. Причина за случая беше н еизправност във вентилационната система, напомня ТАСС.
 пожар Тръмп Тауър БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР