Пожар избухна в мазето на търговски център в южнокорейския град

...
Пожар избухна в мазето на търговски център в южнокорейския град
Коментари Харесай

Най-млако седем души загинаха при пожар в мол в Южна Корея

Пожар избухна в мазето на търговски център в южнокорейския град Теджон в понеделник , отнемайки живота на минимум седем души, заяви Радио " Гласът на Америка ".

Пожарникарите не престават да търсят оживели след потушаването на пожара, сподели Го Сун-чол, чиновник в противопожарния щаб на Теджон. Той предизвести, че не е ясно дали към момента има неоткрити хора и че някои елементи на постройката остават задимени.

Пожарът избухна към 7:45 сутринта локално време (1:45 часа българско време) и бързо се популяризира в зоната на товарния отсек на мазето , което докара до евакуацията на повече от 110 души, в това число чиновници на мола и клиенти на близкия хотел. Властите споделиха, че вредите биха могли да бъдат по-големи, в случай че пожарът е избухнал по време на работното време на мола.

Повече от 500 пожарникари и 90 транспортни средства бяха изпратени да се борят с огъня, който беше сподавен едвам към 15:00 часа (9:00 часа българско време), сподели Го.

Ли Сюн-хан, пожарникар в противопожарната работа на Юсеон, сподели, че шестима от откритите мъртви хора са чиновници на мола и че чиновниците към момента се пробват да разпознават другият умрял.

Служители на пожарната и полицията проверяват аргументите за пожара. Местните медии цитират разкази на очевидци, които допускат, че пожарът може да е породен от детонация на електрическо транспортно средство, което се е зареждало в мазето .
 Десет души починаха поради тайфуна в Южна Корея
Десет души починаха поради тайфуна в Южна Корея

" Хинамнор " беше една от най-мощните стихии, връхлитали страната от десетилетия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР