Пожар избухна в кухнята на едно от заведенията в сградата

...
Пожар избухна в кухнята на едно от заведенията в сградата
Коментари Харесай

Евакуираха всички от театъра в Смолян заради пожар

Пожар избухна в кухнята на едно от заведенията в постройката на Родопския трагичен спектакъл. Заради случая обаче всички работещи в театъра бяха евакуирани. 

Сигналът за случая е подаден към 10, 30 часа от една от танцьорките на Ансамбъл " Родопа ". Огънят тръгнал от запалила се лой в един от фритюрниците в кухнята на заведението, което се намира в постройката на театъра. Част от пространствата на горните етажи се задимили.

" Огънят се разгръща върху плота на кухнята и се възпламенява аспирацията на заведението. Последва бърза реакция на сътрудниците от театъра. Бяха употребявани пожарогасителите. Спряно бе и електрозахранването. Пожарните коли пристигнаха задоволително бързо и  предотвратена по-голямата пакост ", споделя Адриан Петров,  живописен началник на ФА " Родопа " Част от пространствата на горните етажи са мощно задимени, написа 24 часа.

Репетициите на актьорите от театъра и фолклорните реализатори от отбор " Родопа " са прекъснати за пространствата да бъдат отдимени и да се извърши разчистване. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР