Пожар избухна в хотел Ле Фльор“ в пешеходната зона на

...
Пожар избухна в хотел Ле Фльор“ в пешеходната зона на
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Пожар захапа хотела на Брендо

Пожар избухна в хотел „ Ле Фльор “ в пешеходната зона на централния софийски бул. „ Витоша “, съобщи кореспондент на Lupa.bg. Хотелът се свързва с „ кокаиновия крал “ Евелин Банев – Брендо, който се търси от Интерпол.



Официално, обаче, притежател е счетоводна компания от София, която през юни 2018-а закупи 7-етажния бутиков хотел. Сделката за промяната на собствеността бе на стойност 4 559 691 лева, постъпили в брой по сметките на офшорка, зад която още веднъж надничал биг босът от Тополовград. 



Фоторепортерът на Lupa.bg откри намясто, че данни за потърпевши от огъня няма, чака се публична информация от управляващите.

Според неофициални данни Евелин Банев, който има присъди за наркотрафик в Италия, Румъния и България, евентуално се крие в прилежаща Турция.



В средата на септември 2021-а гангстерът от международна големина бе арестуван в украинската столица Киев. В известието на украинските управляващи се говореше за задържан 55-годишен български жител, търсен за излежаване на присъда от 6 години в България и 10,5 г в Румъния, което дава отговор на профила на Евелин Банев.



По-късно българското външно министерство удостовери пред Българска телеграфна агенция, че става въпрос точно за Евелин Банев. Той получи присъдата в България на трета инстанция през 2018 година поради пране пари и по-късно изчезна от полезрението на управляващите.



Снимки: Агнес Методиева, Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР