Пожар избухна в горите на остров Сазан близо до Вльора,

...
Пожар избухна в горите на остров Сазан близо до Вльора,
Коментари Харесай

Пожар на остров в Албания, има опасност от взрив на боеприпаси

Пожар избухна в горите на остров Сазан покрай Вльора, където огнеборците поставят всички старания за преодоляването му.

Министърът на защитата Нико Пелеши заяви, че от неделя на обяд 61 чиновници, главно от Военноморски сили и въоръжените сили на Сухопътните войски, взаимно с пожарната на Вльора, работят за гасене на огъня на острова.

„ Продължават оптималните старания при извънредно сложни условия, където теренът и растителността затрудняват гасенето на пожара “, разгласи Пелеши в обществените мрежи. Теренът и гъстата растителност са затруднили извънредно намесата на войските, цитира думите му Албанската телеграфна организация.
Zjarri në Sazan, ministri Peleshi: Janë izoluar vatrat më të rrezikshme
— ABC 24 ALBANIA - abc24.al (@abc24al) От Министерството на защитата предизвестяват, че на острова има муниции от намиращата се там дребна военноморска база и съществува действителна заплаха те да се взривят в резултат на пожара.

Битката с пламъците на остров Сазан продължава, благодарение на Военноморска флотилия в Пашалиман и специфични елементи, оповестиха по-рано тази заран управляващите в Албания.

Ситуацията продължава да е сериозна, защото пламъците се популяризират поради вятъра, заяви телевизия Ора Нюз. Броят на военнослужещите, участващи в гасенето на пожара, се е нараснал с членове на Военноморски сили в Пашалиман, членове на специфичните елементи, пожарната от Вльора и доброволци, оповестиха през днешния ден от Министерството на защитата.

Задимяването в региона основава заплаха за престоя в него.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР