Пожар горя в УМБАЛ Света Марина във Варна. Сигналът е

...
Пожар горя в УМБАЛ Света Марина във Варна. Сигналът е
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 14 февруари

Пожар пламтя в УМБАЛ " Света Марина " във Варна. Сигналът е подаден в 21.02 ч. и незабавно на място са се отзовали три екипа на пожарната. Нанесените вреди са единствено в една стая в Клиниката по Ушно-носно-гърлени заболявания, намираща се на деветия етаж.

Област Варна е с най-висока заболеваемост в цялата страна. Това сочат данните на Единния информативен портал. Област Варна е единствена с коефициент на 14-дневна заболеваемост, чието равнище е над 2000 на 100 хиляди души население, сочи справката.

Капитанът на товарния транспортен съд Vera Su, затънал край крайбрежията на Камен бряг през септември 2021 година, получи наказване „ отнемане от независимост ” за период от три години. Изпълнението му се отсрочва за период от пет години.

На 14 февруари във Варна бе маркирано 154 години от рождението на капитан І сан Димитър Добрев – пълководец на отряда торпедоносци, направили офанзивата против крайцера „ Хамидие ”. Пред паметника му до Военноморския музей във Варна се организира боен обред и бяха поднесени цветя.

7 варненчета завоюваха медали от интернационална олимпиада по ментална аритметика в Дубай, провела се на 11 февруари. В нея са взели участие над 350 деца от 13 страни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР