Пожар горя в жилищна сграда в Бухово. Той е обхванал

...
Пожар горя в жилищна сграда в Бухово. Той е обхванал
Коментари Харесай

Пожари в жилищна сграда в Бухово и село Ягода

Пожар пламтя в жилищна постройка в Бухово. Той е обхванал към 450 кв. м. Всички хора от жилищната постройка са евакуирани, няма потърпевши. Сигналът е получен малко преди 14 часа на дежурния телефон в оперативния център на Столичната пожарна. Незабавно към мястото на случая са изпратени пет пожарни, един аварийно-спасителен и един медицински екипи. Огънят е обхванал покрива на кооперацията. В резултат на бързата и професионална реакция на пожарникарите огънят е стеснен, няма заплаха и за прилежащи здания.

Пожар пламтя също в борова гора край село Ягода. Към сегашния миг пожарът е локализиран. На мястото има четири пожарни екипа и още 13 индивида персонален състав. Огънят е засегнал повърхност към 40 декара: треви, шубраци. Причините за пожара още не са известни.

Директорът на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов изясни, че 447 са избавените човешки животи при пожари от началото на годината досега. " От началото на тази година досега са зародили 27 813 пожара, нашите служби са реагирали на 10 000 аварийно-спасителни интервенции, потърпевши са 194 индивида, починали са 89. Спасени човешки живота са 447. В общия брой на пожари се открояват тези в сметища с повърхност над 1 дка. Увеличението за 2019 година по отношение на 2019 година е повече от 25 % ", сподели гл. комисар Николов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР