Пожар е възникнал във влака София - Варна, между село

...
Пожар е възникнал във влака София - Варна, между село
Коментари Харесай

Пожар избухна във влака София - Варна след гара Каспичан, машинист е леко пострадал

Пожар е зародил във влака София - Варна, сред село Могила и Каспичан, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Сигнал за пожара е признат към 19:40 часа. Изгорели са два вагона. По първични данни пътуващите са свалени от влака и няма потърпевши хора, като се изключи единия ватман, който е с контузия на ръката. Тепърва ще се влиза във вагоните и ще извършат оглед, прецизираха от полицията.

Там са три противопожарни екипа от Шумен и два - от Нови пазар. Спасени от опожаряване са два вагона. Екипите гасят пламъците и в останалите вагони. При нужда ще бъдат ориентирани още сили, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен.

На мястото на пожара е и началникът на Регионалната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Шумен Красимир Колев. От пожарната са основали организация за транспортиране на хората, които са пътували във влака с високо проходима техника до гара Каспичан, откъдето ще бъдат извозени с рейсове малко над 50 пасажери, оповестяват още от пресцентъра на полицията.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР