Пожар е избухнал вчера във Враца. Камина е гръмнала и

...
Пожар е избухнал вчера във Враца. Камина е гръмнала и
Коментари Харесай

Експлозия съсипа луксозна къща на врачански бизнесмен

Пожар е избухнал през вчерашния ден във Враца. Камина е гръмнала и е запалила новопостроена къща в регионалния град, написа bulnews.bg.

Инцидентът се е случил малко преди 17 часа. Потърпевш е врачански предприемач, чийто дом е в региона на митницата.

Нещастието е станало малко откакто отоплителният апарат, който е на твърдо гориво, е бил разпален. Първоначално се чул мощен гръм, а секунди по-късно пламъците обхванали първия етаж от къщата на пострадалия.

Мъжът незабавно подал сигнал на тел. 112, а до момента в който огнеборците пристигнали, пламъците стигнали и до част от втория етаж. След намесата на пожарникарите огнената буря била овладяна, само че вредите от пожара са огромни.

Бизнесменът, който поискал името му да остане в загадка заради персонални аргументи, декларирал че е построил огромната двуетажна къща преди няколко години.

„ Нямам застраховка на къщата. Все се канех да направя, само че отлагах, тъй като никой не чака, че точно на него ще му се случи белята. Ние българите сме такива, вършим застраховки на имуществото си едвам откакто стане случай “, разяснява врачанинът.

В момента ударна бригада разчиства изгорелите движимости и техника и се пробва да в профил водата, с която пламъците са били потушени.

Цялата къща е в сажди и мирише на изгоряло. Ремонтът по възобновяване на къщата ще коства цяло положение, предвиждат служащите, които изхвърлят изгорелите движимости.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР